• Adres: Nijverheidsweg 29b Vriezenveen
 • Telefoon: 06 48 49 20 53
 • Email Adres: info@theperformanceclub.nl

Small Group Training

Small Group Training

Small Group Training in Vriezenveen bij The Performance Club

Wil je sporten in een kleine groep en je doelstellingen behalen? Dan is Small Group Training bij The Performance Club in Vriezenveen iets voor jou! Onze trainingen zijn gericht op het bereiken van resultaten, gezelligheid en persoonlijke begeleiding.

Wat is Small Group Training?

Bij Small Group Training train je in een kleine groep onder begeleiding van een professionele trainer. Het is de perfecte balans tussen personal training en groepstraining. De groep bestaat uit maximaal 6 personen, waardoor er genoeg ruimte is voor persoonlijke aandacht en begeleiding. Of je nu wilt afvallen, sterker wilt worden of je conditie wilt verbeteren, onze trainers stellen een programma op maat samen dat past bij jouw doelen.

Voordelen van Small Group Training

 • Motivatie en accountability: Samen trainen met gelijkgestemde mensen zorgt voor extra motivatie. Je stimuleert elkaar om het beste uit jezelf te halen en verantwoordelijkheid te nemen voor je eigen succes.
 • Persoonlijke begeleiding: Omdat de groep klein is, heeft de trainer voldoende tijd en aandacht voor iedere deelnemer. Je krijgt persoonlijke feedback en tips om je techniek te verbeteren en optimaal resultaat te behalen.
 • Gezelligheid en sociale interactie: Tijdens de trainingen bouw je een band op met de andere deelnemers. Samen werken jullie aan jullie doelen, lachen jullie en steunen jullie elkaar. Sporten wordt een sociale activiteit waar je naar uitkijkt.
 • Efficiëntie: Doordat de trainingen in groepsverband plaatsvinden, profiteer je van efficiënte workouts. Je traint intensief en effectief, wat betekent dat je in korte tijd veel resultaat kunt behalen.

Waarom kiezen voor The Performance Club in Vriezenveen?

Bij The Performance Club zijn we gespecialiseerd in Small Group Training. Onze ervaren trainers staan klaar om je te begeleiden en motiveren op weg naar jouw doelen. We hebben faciliteiten die zijn afgestemd op Small Group Training, zodat iedereen genoeg persoonlijke ruimte heeft. Bovendien bieden we meerdere trainingsuren aan, zodat je altijd kunt trainen op een moment dat jou het beste uitkomt.

Conclusie

Small Group Training bij The Performance Club in Vriezenveen is dé manier om in een kleine groep je doelstellingen te behalen. Met persoonlijke aandacht, motivatie en gezelligheid zorgen we ervoor dat sporten leuk en effectief is. Kom langs en ervaar zelf de voordelen van trainen in een kleine groep!


Veelgestelde vragen

1. Kan ik meedoen met Small Group Training als ik nog nooit eerder heb gesport?

Absoluut! Onze Small Group Trainingen zijn geschikt voor mensen van alle fitnessniveaus. Of je nu een beginner bent of al ervaring hebt, onze trainers passen de oefeningen en intensiteit aan op jouw niveau.

2. Hoe vaak kan ik deelnemen aan Small Group Training bij The Performance Club?

Bij The Performance Club kun je meerdere keren per week deelnemen aan Small Group Training. We bieden meerdere trainingsuren aan, zodat je altijd kunt trainen op een moment dat jou het beste uitkomt.

3. Wat zijn de kosten van Small Group Training bij The Performance Club?

De kosten voor Small Group Training variëren, afhankelijk van het aantal trainingen dat je wilt volgen. Neem contact met ons op voor meer informatie over onze prijzen en abonnementen.

"Door Small Group Training behaalde ik eindelijk mijn gewenste resultaat."

“Na een aantal pogingen in de sportschool heb ik uiteindelijk gekozen voor Small Group Training. Dit had ik veel eerder moeten doen! De gevarieerde en leuke trainingen in combinatie met het aanpassen van mijn voeding hebben me eindelijk aan mijn gewenste resultaat geholpen!” 

Tijden Small Group Training

 • Maandag 19.15 uur
 • Maandag 20.30 uur
 • Dinsdag 19.00 uur
 • Woensdag 19.30 uur
 • Donderdag 19.30 uur
 • Vrijdag 9.00 uur