• Adres: Nijverheidsweg 29b Vriezenveen
  • Telefoon: 06 48 49 20 53
  • Email Adres: info@theperformanceclub.nl

Small Group

Small Group

Laten we samen jouw fitnessdoelen bereiken met Small Group Personal Training! Of je nu wilt afvallen, spiermassa wilt opbouwen of wilt werken aan je algehele fitheid, onze gecertificeerde trainers staan klaar om je te begeleiden. Ga de uitdaging aan en train in een kleine groep om het beste uit jezelf te halen en elkaar te motiveren. Meld je nu aan en start jouw fitnessreis vandaag nog!

Waarom kiezen voor Small Group Training?
✅ Persoonlijke aandacht
✅ Motivatie
✅ Efficiëntie
✅ Kostenbesparend
✅ Sociaal
✅ Voedingsadvies op maat

"Door Small Group Training behaalde ik eindelijk mijn gewenste resultaat."

“Na een aantal pogingen in de sportschool heb ik uiteindelijk gekozen voor Small Group Training. Dit had ik veel eerder moeten doen! De gevarieerde en leuke trainingen in combinatie met het aanpassen van mijn voeding hebben me eindelijk aan mijn gewenste resultaat geholpen!” 

Lees hieronder uitgebreid de voordelen van Small Group Training

Small Group Personal Training biedt tal van voordelen die een-op-een training of groepslessen niet kunnen bieden. Een paar belangrijke voordelen zijn:

 Persoonlijke aandacht: In kleine groepen kan de trainer voldoende persoonlijke aandacht geven aan elke deelnemer. Zo kan de trainer de oefeningen en technieken corrigeren om blessures te voorkomen en de juiste spieren te targeten.

 Motivatie: Trainen met andere mensen kan enorm motiverend werken. Je kunt elkaar aanmoedigen, pushen en verantwoordelijk houden voor de inzet en de resultaten.

 Efficiëntie: Small group personal training is een efficiënte manier van trainen omdat je meestal een volledige workout kan doen binnen een uur. Hierdoor past het in een drukke agenda.

 Kostenbesparend: Small Group Personal Training is vaak goedkoper dan individuele training. Met small group training krijg je namelijk nog steeds de persoonlijke aandacht en begeleiding van de trainer, maar je deelt de kosten met anderen.

 Sociaal: Small Group Personal Training is niet alleen een kans om te trainen, maar ook om nieuwe mensen te leren kennen en samen te werken aan een gemeenschappelijk doel. Het kan een geweldige manier zijn om deel te nemen aan een community.

Tijden Small Group Training

  • Maandag 19.15 uur
  • Maandag 20.30 uur
  • Dinsdag 19.00 uur
  • Woensdag 19.30 uur
  • Donderdag 19.30 uur
  • Vrijdag 10.00 uur