• Adres: Nijverheidsweg 29b Vriezenveen
  • Telefoon: 06 48 49 20 53
  • Email Adres: info@theperformanceclub.nl

Bring a friend in september

Bring a friend in september

Neem je vriend of vriendin mee naar onze trainingen!

Heb je ooit met een vriend of vriendin willen delen hoe geweldig onze personal training of small group training is? Dit is het moment! We hebben een speciale aanbieding voor jou en je vriend(in). Als je je vriend(in) meeneemt naar een van onze trainingen, is deze training voor jullie beide gratis!

Maar dat is niet alles. We willen ervoor zorgen dat je vriend(in) een geweldige ervaring heeft, dus we beginnen met een korte uitleg over het belang van goede voeding en training. Het is essentieel om te begrijpen hoe beide aspecten elkaar aanvullen en hoe ze kunnen bijdragen aan jouw algehele gezondheid en fitheid.

Na deze informatieve sessie gaan we direct door met de training. We passen de oefeningen aan op basis van het niveau van jouw vriend(in). Of ze nu nieuw zijn in fitness of al enige ervaring hebben, we zullen ervoor zorgen dat ze zich comfortabel voelen en kunnen meedoen.

Het biedt je vriend(in) de gelegenheid om kennis te maken met onze personal training of small group training. Ze kunnen ervaren hoe onze trainingen zijn. Dit kan hen inspireren om ook lid te worden en samen met jou hun fitnessdoelen te bereiken.

Dus waar wacht je nog op? Nodig je vriend(in) uit om samen met jou deel te nemen aan een van onze trainingen!

Being inspired is great! Inspiring others is incredible!

Voor veel mensen is de eerste stap naar de sportschool moeilijk. Vaak is een klein zetje net dat wat ze nodig hebben. Voor wie ben jij de inspiratiebron om de eerste stap naar een fitte en gezonde levensstijl te maken?

Tijden Small Group Training

  • Zaterdag 2 september 10.00 uur
  • Dinsdag 5 september 19.00 uur