• Adres: Nijverheidsweg 29b Vriezenveen
  • Telefoon: 06 48 49 20 53
  • Email Adres: info@theperformanceclub.nl

Small Group Training 60+

Small Group Training 60+

Heb je zin om actief te worden, maar sport je liever samen met anderen? Kom dan naar onze Small Group Training speciaal voor ouderen! Onze ervaren personal trainer begeleidt je op een goede en veilige manier tijdens de trainingen. Na afloop kun je gezellig een kop koffie of thee drinken en ervaringen uitwisselen met anderen.

 

Waarom kiezen voor Small Group Training 60+?
De voordelen:
✅ Sporten onder begeleiding van een personal trainer
✅ Verbeter stabiliteit
✅ Sterkere spieren én botten
✅ Voel je energieker
✅ Verbeter je fitheid en gezondheid
✅ Verminder fysiek ongemak, zoals knieklachten
☕ Drink gezellig een kop koffie/thee na de training

"Trainen in een kleine groep is erg motiverend en gezellig."

“Door Small Group Training ben ik snel vooruit gegaan. Ik merk dat ik fitter ben geworden. Daarnaast is mijn stabiliteit veel beter geworden. Hier heb ik veel profijt van in het dagelijks leven.” 

Lees hieronder uitgebreid de voordelen van Small Group Training

Small Group Personal Training biedt tal van voordelen die een-op-een training of groepslessen niet kunnen bieden. Een paar belangrijke voordelen zijn:

 Persoonlijke aandacht: In kleine groepen kan de trainer voldoende persoonlijke aandacht geven aan elke deelnemer. Zo kan de trainer de oefeningen en technieken corrigeren om blessures te voorkomen en de juiste spieren te targeten.

 Motivatie: Trainen met andere mensen kan enorm motiverend werken. Je kunt elkaar aanmoedigen, pushen en verantwoordelijk houden voor de inzet en de resultaten.

 Efficiëntie: Small group personal training is een efficiënte manier van trainen omdat je meestal een volledige workout kan doen binnen een uur. Hierdoor past het in een drukke agenda.

 Kostenbesparend: Small Group Personal Training is vaak goedkoper dan individuele training. Met small group training krijg je namelijk nog steeds de persoonlijke aandacht en begeleiding van de trainer, maar je deelt de kosten met anderen.

 Sociaal: Small Group Personal Training is niet alleen een kans om te trainen, maar ook om nieuwe mensen te leren kennen en samen te werken aan een gemeenschappelijk doel. Het kan een geweldige manier zijn om deel te nemen aan een community.